El Centre FPA Paulo Freire d’Almenara obri les seues classes amb més de 30 cursos formatius

El Centre FPA Paulo Freire d’Almenara obri les seues classes amb més de 30 cursos formatius

A principis del mes d`Octubre de 2018 han escomençat les primeres classes dels més de 30 cursos formatius que s’ofereixen en el Centre FPA Paulo Freire d’Almenara tant en el que és formació no reglada com la reglada amb titulació oficial, la qual cosa un any més ho converteix en un centre de referència a nivell comarcal.

Cal assenyalar que alguns cursos tenen ja llista d’espera, però encara pot la gent matricular-se en uns altres o bé en alguns de la formació reglada la matrícula de la qual estarà oberta tot aquest mes d’octubre. A més al llarg de l’any s’obriran nous períodes de matrícula per als cursos de periodicitat trimestral.

Dins de la formació no reglada destaca l’interès existent per tot el que és activitat física. En aqueix sentit enguany després de la demanda existent s’ha creat un nou grup de pilates vespertí que a més s’ha doblegat i ja compta amb llista d’espera. També tenen ja llista d’espera els cursos de ioga igual que per a zumba i manteniment.

A més s’ofereix Tai-Txi-Txuan, Mindfulness i estirament muscular. A més per als xiquets i xiquetes també en aquest àmbit s’ofereixen els cursos de ritmes llatins, zumba kids i la novetat del funky hip-hop per a diverses edats que ha tingut una grandíssima acceptació, segons ha explicat Juan Pedro Navarro, director del Centre FPA Paulo Freire d’Almenara.

La música també té enguany una notable importància en els cursos del centre FPA Paulo Freire. Així, als cursos de guitarra (iniciació i perfeccionament) i veu, se li uneix el nou taller de cançons per a joves. Finalment s’aposta per un altre curs de guitarra, en aquest cas per a xiquets i xiquetes.

Altres cursos que s’ofereixen en el Centre FPA Paulo Freire són el d’informàtica general, així com el d’android i tablets. També es poden trobar cursos de pintura i dibuix, història de l’Art, fotografia digital, ceràmica creativa, o pachwork.

Pel que fa als idiomes, en el Centre FPA Paulo Freire s’imparteixen classes de valencià (diversos nivells), escriptura en castellà, espanyol per a estrangers, anglès (diversos nivells) i iniciació a l’alemany. A més per a xiquets i xiquetes s’ofereixen classes d’anglès i alemany.

Finalment quant a formació reglada, s’ofereix els cursos per a obtenir el graduat escolar de secundària, la preparació per a la prova d’accés al grau superior, i la preparació per a les competències “Claus SERVEF”.